Änglavingar

Åhhh dessa vackra smycken med änglavingar, jag älskar dom. Tror jag har närmare 50 stycken olika konstellationer hemma i skilda format, färger och sammansättning. Av någon konstig anledning så är jag helt fascinerad och besatt av dessa änglavingar som går att ha till att göra olika smycken av. Halsband, fotlänkar, armband eller varför inte en liten nyckelknippa. Jag har nog alltid gillat änglavingar även när dessa inte förekom som delar du kunde göra smycken med utan även som inredningsdetaljer som en staty av änglavingar, eller en målning. Jag har haft flera klädesplagg som toppar, kjolar och klänningar med änglavingar på, som att det inte räckte med alla inredningsprylar.

Änglavingar & smycken

Min dotter började att göra egna smycken för ett par år sedan. Det började med såna där resår armband med budskap på som ”fuck cancer” och andra sjukdomar. Hon sålde ganska mycket under en period men sedan blev det mer och mer vanligt och andra började också göra armband hemma för att sälja. Då gick hon över till annan tillverkning av smycken där hon använde änglavingar till nästan alla olika produkter. Mest populärt blev de änglavingar hon gjorde för att fästas vid halsband till hund och katt samt till att fästas i träns eller grimma för hästar. Hästägarna var helt galna i dessa små änglavingar.

Konkurrens om änglavingar

Ett tag var det till och med svårt att få tag i änglavingar så hon kunde göra sina egna smycken då det var så populärt. Min dotter började väl så småningom att avveckla tillverkning till fördel för andra saker som var mer lönsamma. Ingen vill betala för mycket för saker som är ”billiga” som vissa pärlor och oäkta smycken. För tillfället har hon pausat sin verksamhet då hon tyckte det blev lite trist att sitta och tillverka alla smycken själv. Vi får se om hon har mer energi lite längre fram.

Byggnadsställningar införskaffade till mitt bygge

Nu i veckan gjorde jag en riktigt stor investering. Jag genomförde ett sök på Google med sökorden ”byggnadsställningar Stockholm” och surfade sedan in på en hemsida. Där inne genomförde jag sedan ett köp och beställde hem några förstklassiga byggnadsställningar. Anledningen till att jag beställde dessa produkter är för att jag snart ska börja renovera utsidan […]