Till havs, vart man hittar billiga notböcker

Att sjunga Till Havs likt Jussi Björling är väl alla seglares största dröm? Sagt och gjort så bestämde jag mig för att försöka mig på detta och till detta behövde jag givetvis lite notböcker. Jag hittade ett par jättebra ställen och jag vill tipsa om ett ställe med det bästa utbudet av billiga notböcker. Här kan du hitta det mesta. Det har varit helt perfekt för mig som spelar piano. Det finns inte bara notböcker för kategorierna piano, gitarr, blåsinstrument, och så vidare i stort, utan även flera underkategorier som exempelvis digitalpiano, orgel och pianoduett. Helt enkelt en fin källa för inspiration. Det är som sagt också billigt. Här finns pianolektion-produkter från 8 kronor! Dessutom finns det ett otroligt utbud. Inom min favoritkategori, Pianosolo, finns det hela 1145 produkter i skrivande stund. Det finns även sångböcker om man är intresserad av det. Den delen har jag däremot inte undersökt själv. Jag rekommenderar att den musikintresserade läsaren tar sig en titt.

Väldigt få spelningar i år

Jag är främst hobbypianist, men brukar ändå få in lite extra slantar på olika bröllop, tillsammans med en sångerska, under året. Detta år är så klart annorlunda. Dom senaste åren har vi spelat på mellan tre till tio bröllop, men i år har vi endast fått spela på ett enda och det ser inte ut att bli så många fler heller. Alla försvann eller flyttades fram under en och samma vecka. Vi har fortfarande ett bokat i augusti, men annars är det dött. Det roliga är dock att vi redan har fyra bröllop klara till nästa år, vilket aldrig händer i vanliga fall. Vi har även 3-4 förfrågningar där vi inte vet något exakt datum än. Och då är vi ändå inte i närheten av vår högsäsong när det kommer till förfrågningar än. Det kan alltså bli ett riktigt företagsamt år 2021. Goda tider väntar för den som är tålmodig!

Avslutningsvis vill jag tipsa om två sommarprat. Dels Greta Thunberg och hennes kloka tankar kring miljöfrågan, och dels Björn Natthiko Lindeblad som verkligen både berörde mig och påminde mig om att njuta av den tid vi får på jorden.