Vattenbaserat glidmedel är bra att ha

Att använda sig av vattenbaserat glidmedel är något som fler har bör göra. Ett vattenbaserat glidmedel är nämligen perfekt för samlag av olika typer. Det är framförallt sex där kondom används som det vattenbaserade glidmedlet gör mest nytta.

Då det är vattenbaserat tar kondomen inte skada lika mycket som glidmedel gjort på silikon.

Fördelarna med det vattenbaserade glidmedlet är det inte kladdar något och således är lätt att torka upp. Det lämnar heller inga fläckar som ett silikonbaserat glidmedel gör Nackdelen är att glidmedlet inte räcker lika länge som ett silikonbaserat glidmedel, så det krävs att man använder mer. Är man därför någon som dansar horisontell tango ofta kan ens lager av glidmedel ta slut snabbt.

Vattenbaserade glidmedel kommer i många olika smaker som passar de flesta. Från smak av jordgubbar till smak av cola. Det är med andra ord ett bra sätt att få lite experimentering att hända i sovrummet. För den som har partners som tröttnat på en specifik smak, finns det massa andra att prova. För den som verkligen vill experimentera kan man blanda två eller tre oliksmakade glidmedel och se vad det ger för resultat. Vem vet, kanske är kombinationen jordgubb-cola en riktig smaksensation?

 

Så våga prova ett vattenbaserat glidmedel!