Har skaffat blixtljus till båten

Då det snart är sommar, är det snart dags att äntligen få i båten i vattnet igen.

Då den står oanvänd under mer än ett halvår (från oktober till juni), är det viktigt att den är i toppform när den sätts i. Det är därför som jag i början av detta året bestämde mig för att byta ut belysningen på båten.
Den typ av belysning jag har valt att installera på min båt är så kallade blixtljus. Med blixtljus kan min båt synas från väldigt långt avstånd. Detta är bra ifall jag och några vänner bestämmer oss för att åka och fiska eller åka ut med båten tills det är mörkt ute. Då det inte finns någon annan belysning mitt ute på det öppna havet (förutom solen) behövs det bra belysning på båtarna.

Då det ibland händer att vi är uppe långt före tuppen, kommer belysningen till väl användning.

I morgon ska jag åka och titta till båten, har den stående i en båtstuga som jag hyr samtidigt som jag hyr min hamnplats. Det gör att jag alltid har nära till båtstugan från hamnen och vice versa. Jag får också rabatt på hyrplatserna, då jag hyr båda. Det tycker jag är bra.