Åkleksaker – favorit hos många barn!

Låt barnen upptäcka världen med leksaker som ett stöd för deras utveckling. Att ta med sig åkleksaker när man ger sig ut till sjös är en mycket bra idé så håller man barnen aktiva. Med hjälp av åkleksaker kan barnen röra sig inom- och utomhus på ett rullande fordon. Dessa leksaker är speciellt framtagna för att locka barnen att aktivera och röra på sig. De tränar upp sin motorik, vilken är viktig för barnets fortsatta utveckling. De flesta barnen kommer inte uppfatta åkleksaker som ett instrument för träning av balans och motorik, de tycker bara att det är en rolig leksak de kan köra omkring för att ha kul.

Åkleksaker är bra leksaker till dina barn, de får ha kul och om du vill kan även du vara med i leken, spring bakom dem o putt på bilen eller låt barnen jaga dig med sitt rullande fordon genom huset. Till skillnad från andra leksaker slipper du köpa batterier eller ladda upp leksaken för att den ska fungera, den behöver bara en aktiv unge som leker!

Om du vill ge bort en lite roligare present till någons barn är just åkleksaker en kul och aktiv gåva som de kan njuta av under flera år. När barnet sen växer upp o blir större kan även syskon ärva leksaken och träna upp sin motorik o balans.

Leksaker som barnen kan sitta på och rulla med fötterna fungerar bra att använda både hemma och borta hos barnens vänner.

Leksaker som rullar är extra kul för barn, de kan leka att det är en riktig bil, traktor eller annat fordon. När de sparkar runt på sin leksak med hjul tränar de både den viktiga balansen. När leksaken inte används kan ni skapa en speciell parkeringsplats för åkleksaken, så upplevs det som ett riktigt fordon – precis som mammas eller pappas bil.

Visste du att det ofta finns ett förvaringsutrymme under sitsen på en åkleksak? Det är ett fiffigt sätt för att låta barnen stoppa ned saker under sina lekar och förvara dem för senare användning.